Hanga Vendégház

… egy erdőszéli vendégház a Mátrában …

A vendégházunk a Mátra egyik északi fennsíkján, távol a városok zajától, közvetlenül az erdő mellett Parád külterületén található.
A csendes, nyugodt környezet ideális választás, ha garantált pihenésre vágyik.
A 14 fős ház szobáiból, csodás kilátás nyílik a Mátra kékestetői gerincére és a Bükk hegység távoli fennsíkjára. Leírhatatlan látványt nyújt a napfelkelte, amit a madárcsicsergés és az erdei tisztáson átvonuló szarvasok és őzek látványa tesz igazán meghitté.

A hatalmas udvar nyugodt kikapcsolódást biztosít. Az apróságoknak játszóteret, a nagyobbaknak pedig kültéri ping-pong asztalt és csocsó asztalt biztosítunk.
A kinti sütéshez/főzéshez szalonnasütő hely és fedett kiülő kínál lehetőséget. Az esti beszélgetések hangulatát a páratlan panoráma teszi felejthetetlenné.
A tiszta hegyi levegőn töltött nap után a meleg hangulatú szobák várják, melyeket helyi iparművészek által készített rusztikus bútorokkal rendeztünk be.

Elhelyezés

A vendégházban 4 tetőtéri légkondicionált balkonos szoba külön fürdőszoba és wc helységgel, 1 földszinti apartman, illetve étkező található, melyhez fedett terasz is kapcsolódik. A szobák közül 2 db 3 személyes, 2 db 2 személyes, az apartman 4 személyes férőhellyel rendelkezik. Férőhelyek száma 14.

Ellátás

Szállás igényelhető svédasztalos reggelivel. A házias ízekről a ház saját konyhája gondoskodik.

Megközelíthetőség

Eger vagy Gyöngyös felől a 24-es főúton haladva a Parád Fényespusztai elágazónál kell letérni, ahonnan 1 km-es erdei úton érhető el a vendégház.